Lux Travel Trebinje pruža vrhunsku uslugu i najkvalitetnija vozila koja se redovno održavaju.
Mi smo sve ono što tražite kod idealnog prevoznika!
Prioritet nam je zadovoljstvo putnika i uvijek težimo dugoročnoj saradnji. Vlastiti servis sa akcentom na preventivnom održavanju svih naših vozila daje nam dodatnu prednost u obavljanju djelatnosti sa aspekta sigurnosti i pouzdanosti naših vozila. Nudimo vam konstantnu podršku, a svake godine obnavljamo svoj vozni park.

Trenutno u ponudi imamo minibuse i autobuse kvalitetnih njemačkih proizvođača Mercedes, MAN i Neoplan.

Za manje grupe odaberite minibus Mercedes Benz Sprinter 518, 20+1 sjedišta, 2008. godište. Zbog većeg komfora, raspored sjedišta može biti i 18+1, a nudimo vam i dodatni prtljažnik za grupe sa više prtljaga.


Za veće grupe nudimo odlični autobus MAN Lion’s Coach, 47+2 sjedišta, 2012. godište, visokopodni, bife za tople napitke, dva frižidera.


MAN Lion’s Coach, autobus 51+2 sjedišta, 2003. godište, visokopodni.


Neoplan Euroliner, 51+2 sjedišta, 2003. godište


Sva naša vozila imaju i redovno i preventivno održavanje. Svaki autobus i minibus je klimatizovan i izuzetno udoban. Pošaljite nam upit za više detalja i fotografija.

Pružamo i usluge rezervacije smještaja u Trebinju i ostalim gradovima. Za Vas biramo isključivo najbolji hotel ili apartman. U ponudi su i naši odlični izleti, uz pratnju licenciranih turističkih vodiča.