• Overview

ZLATIBORSKA BAJKA

SAMO 95 KM U DVIJE RATE

12 – 13. februar 2022. godine

HOTEL U STROGOM CENTRU ZLATIBORA!

 

Dan I (12. februar, subota):

Krećemo iz Trebinja u 06:00 sa parkinga Kasarne. Putujemo preko Bileće, Gacka, Foče, Višegrada uz usputne pauze po želji putnika. Stižemo u centar Zlatibora i smještamo se u hotel. Posle kratkog predaha slijedi slobodno vrijeme, u toku kojeg možete otići na vožnju Zlatiborskom Gold gondolom i posjetiti ski centar Tornik. Sa devet kilometara trase posjeduje titulu najduže panoramske gondole na svijetu. Ona povezuje centar Zlatibora sa skijalištem Tornik i pruža mnogobrojnim turistima nezaboravan doživljaj i uživanje u živopisnim pejzažima Zlatibora. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan II (13. februar, nedelja):

Doručak. Check out. Fakultativni izlet u El Paso City ili Sirogojno ili slobodno vrijeme na Zlatiboru. Po povratku sa fakultativnog izleta vraćamo se u centar Zlatibora, a zatim nastavljamo putovanje ka Trebinju uz usputne pauze po potrebi putnika. Dolazak u Trebinje u večernjim časovima. Kraj programa.

 

Cijena od 95 KM uključuje:

- prevoz minibusom/autobusom turističke klase

- noćenje sa doručkom u hotelu u centru Zlatibora u 1/2 sobama

- korištenje spa centra u hotelu

- usluge turističkih vodiča

- turističke takse

- putno-zdravstveno osiguranje

Cijena ne uključuje:

- individualne troškove

- fakultativne izlete

- iznajmljivanje ski opreme, ski pass

- doplata za 1/1 sobu

Cijene fakultativnih izleta:

- El Paso City ili Sirogojno 15 KM (uključen prevoz, usluge vodiča i ulaznice po programu), minimalan potreban broj putnika 15

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Prilikom prijavljivanja možete uplatiti cjelokupan iznos od 95 KM ili izabrati plaćanje na dvije rate, pri čemu je prvu ratu od 50 KM obavezno uplatiti prilikom prijavljivanja, a drugu ratu od 45 do 13.03.2022. godine.

Djeca uzrasta do 15 godina imaju pravo na popust od 30 KM!

NAPOMENE

  • Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 15 putnika.
  • Ako se u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije ovo putovanje ne izvede, agencija Lux Travel d.o.o. Trebinje će u potpunosti odmah vratiti cjelokupan uplaćeni iznos novca svakom putniku, kao što i je i inače praksa naše agencije

065 400 254 *** 059 260 400

Preobraženska bb Trebinje (prekoputa Marketa)

en_USEnglish