• Overview
 • Trip Outline
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
 • FAQ

VIŠEGRAD, ZLATIBOR

vaučer + od 40 KM

DVA NOĆENJA

DVA DANA NA ZLATIBORU

11-13.06.2021.

Program putovanja:

Dan I ( 11.06. petak):

Krećemo iz Trebinja u 16:00 sa stajališta ispred Agencije. Putujemo preko Bileće, Gacka, Foče uz usputne pauze po želji putnika. Stižemo u Višegrad i smještamo se u hotel 3* u centru Višegrada. Posle kratkog predaha, obilazimo most Mehmed paše Sokolovića, spomenike Ivu Andriću, Mehmed paši Sokoloviću, sv. Makariju Sokoloviću, kao i Andrićgrad. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

Dan II ( 12.06. subota):

Doručak. Fakultativni izlet u Zlatibor, Sirogojno i El Paso City. Polazak u 08:00 (nosimo lanč pakete za ručak bez doplate). Prvo posjećujemo najljepši srpski muzej na otvorenom – čuveno Sirogojno gdje ćemo uživati u tradicionalnoj zlatiborskoj arhitekturi i ručnim radovima. Ovdje ćemo takođe imati pauzu za osvježenje i šetnju. Potom u dogovoreno vrijeme krećemo u posjetu atrakciji El Paso City – nezaboravnom turističkom kompleksu koji nam dočarava prizore iz vestern filmova. Posle slobodnog vremena nastavljamo ka centru Zlatibora – prestonice srpskog turizma, gdje možete probati zlatiborske delikatese, uživati u čistom vazduhu. Zlatibor je i shopping centar sa bezbroj prodavnica i čuvenom pijacom. Zlatiborska Gold gondola sa devet kilometara trase posjeduje titulu najduže panoramske gondole na svijetu. Ona povezuje centar Zlatibora sa skijalištem Tornik i pruža mnogobrojnim turistima nezaboravan doživljaj i 50 minuta uživanja u živopisnim pejzažima Zlatibora, koliko traje vožnja. Možete izaći iz Gondole na vrhu Tornika, provesti vrijeme na snijegu i potom se vratiti Gondolom do centra Zlatibora.

Posle obilaska vraćamo se u hotel u Višegradu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

Dan III (13.06. nedelja):

Doručak. Fakultativni izlet Kremna, Bajina Bašta. Polazak u 08:00 (nosimo lanč pakete za ručak bez doplate). Na ovom izletu naše prvo zaustavljanje biće u čuvenom selu Kremna, najpoznatijem po Tarabićima i Kremanskom proročanstvu. Potom posjećujemo Bajinu Baštu, fotografišemo se u blizini svjetski poznate „Kućice na steni“, po želji posjećujemo destileriju klekovače i uživamo u slobodnom vremenu.

U dogovoreno vrijeme nastavak putovanja ka Trebinju uz usputne pauze po potrebi putnika.

Dolazak u Trebinje u večernjim časovima. Kraj programa.

 

CIJENA: vaučer + od 40 KM

Cijena uključuje:

– prevoz minibusom/autobusom turističke klase

– dva noćenja sa doručkom u hotelu 3* u centru Višegrada u 1/2 i 1/3 sobama

– usluge turističkih vodiča

– obilazak Višegrada

– turističke takse

– putno-zdravstveno osiguranje

 

Cijena ne uključuje:

– individualne troškove

– fakultativne izlete

– doplata za 1/1 sobu 100 KM

 

Cijene fakultativnih izleta:

Zlatibor 20 KM ili Zlatibor, Sirogojno, El Paso 30 KM (uključen prevoz, lanč paket, ulaznice po programu i usluge vodiča), minimalan potreban broj putnika 15

Kremna, Bajina Bašta 30 KM (uključen prevoz, lanč paket, usluge vodiča i ulaznice po programu), minimalan potreban broj putnika 15

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Obezjeđujemo turističke vaučera za naše putnike! Prilikom prijavljivanja je obavezno ponijeti ličnu kartu kako bismo Vam pomogli oko prijave za turistički vaučer RS. Zaključujemo ugovor o putovanju, uplaćuje se cjelokupan iznos od 40 KM. Putnici koji su koristili vaučer u 2020. godini, ponovo imaju pravo na turistički vaučer u 2021. godini.
 • U slučaju da ste ove godine već iskoristili turistički vaučer, cijena je 140 KM i možete je platiti u tri mjesečne rate, s tim što se prije polaska uplaćuje 40 KM, a ostatak u dvije mjesečne rate posle povratka.

Pravo na turistički vaučer imaju svi punoljetni građani Republike Srpske.

 

 

NAPOMENE

 • Rok za prijavljivanje je najkasnije jedan dan prije polaska na putovanje ili do popune mjesta. Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 15 putnika.

 

065 400 254 (i Viber)

059 260 400

Preobraženska bb Trebinje (preko puta Marketa 99)

No details found.

No details found.

No details found.

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Odrasli
  Start
  End
  15Pax - No size limit
   

  Adult ( 15 Pax - No size limit. ) KM40.00 KM0.00 /Person

  - +

No Details Found