• Trip Outline

✅Dan I (26. novembar, četvrtak):

Krećemo iz Trebinja u 20:00 sa stajališta ispred Agencije. Putujemo preko Crne Gore bez stajanja i uz zaustavljanje samo na graničnim prelazima. Prve pauze ćemo napraviti u Albaniji.
✅Dan II (27. novembar, petak):
Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Po želji fakultativni izlet u Sv. Naum, Zaliv na koskite i Biljanine izvore. Potom povratak u centar Ohrida, smještaj u apartmane. Odmor i slobodno vrijeme. U popodnevnim časovima fakultativni obilazak Ohrida sa licenciranim lokalnim vodičem: obilazak obje originalne bisernice, Crkva Sv.Sofije, stari amfiteatar, Plaošnik, Samuilova tvrđava sa čijih se vidikovaca pruža nezaboravan panoramski pogled na grad i jezero, crkva Sv.Jovana Kaneo, nazad se vozimo brodićima po Ohridskom jezeru, sledi slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje. Noćenje.
✅Dan III (28. novembar, subota):
U jutarnjim časovima fakultativni izlet u Skoplje i obilazak Skoplja sa lokalnim licenciranim vodičem (Trg Makedonije, spomenik Aleksandru Makedonskom, stara skopska čaršija, najveća na Balkanu posle istanbulske, kuća Majke Tereze…). Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid u kasnim popodnevnim časovima i slobodno vrijeme. Noćenje.
✅Dan IV (29. novembar, nedelja):
U kasnim jutarnjim časovima polazak za Trebinje. Usputne pauze u Albaniji po želji putnika. Po želji grupe svraćanje u Tiranu ili Skadar. U Crnoj Gori se nećemo zaustavljati sem na graničnim prelazima.
Dolazak u Trebinje u večernjim časovima. Kraj programa.
CIJENA: 139 KM u tri rate
Cijena uključuje:
- prevoz minibusom/autobusom turističke klase
- dva noćenja u moderno opremljenim dvokrevetnim apartmanima u Ohridu
- svraćanje u Tiranu ili Skadar
- turističke takse
- putno-zdravstveno osiguranje
Cijena ne uključuje:
- individualne troškove
- fakultativne izlete i ulaznice
Cijene fakultativnih izleta:
- Obilazak Ohrida 5€ (uključene ulaznice, karte za brod i vodič)
- Obilazak Svetog Nauma, Zaliva na Koskite, Biljaninih izvora 10€ (uključene ulaznice, prevoz i vodič)
- Obilazak Skoplja 20€ (uključene ulaznice, prevoz i vodič)
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom prijavljivanja možete uplatiti cjelokupan iznos od 139 KM ili izabrati plaćanje na tri rate, pri čemu je prvu ratu od 50 KM obavezno uplatiti prilikom prijavljivanja, a ostatak novca u dvije mjesečne rate posle povratka sa putovanja (odnosno do 30.01.2021. godine)
NAPOMENE
• Rok za prijavljivanje je najkasnije jedan dan prije polaska na putovanje ili do popune mjesta. Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 15 putnika.
• Za državljane BiH nisu potrebni Covid testovi, kroz Crnu Goru putujemo u tranzitu (što znači da se ne smijemo zaustavljati na njenoj teritoriji).
Ako se u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije ovo putovanje ne izvede, agencija Lux Travel d.o.o. Trebinje će odmah vratiti cjelokupan uplaćeni iznos novca svakom putniku, kao što i je i inače praksa naše agencije.
+387 65 946 187 *** 065 400 254 *** 059 260 400
Preobraženska bb Trebinje (prekoputa Marketa)