• Trip Outline
 
 
 
 

Dan I (23.04., petak):
Krećemo iz Trebinja u 20:00 sa stajališta ispred Agencije. Putujemo preko Crne Gore i Albanije uz zaustavljanje na graničnim prelazima i kratke usputne pauze po želji putnika.

Dan II (24.04., subota):
Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u apartmane. Odmor i slobodno vrijeme. Potom obilazak Ohrida sa licenciranim lokalnim vodičem na srpskom jeziku: obilazak obje originalne bisernice (iznenađenje za putnike!!!), Crkva Sv.Sofije, stari amfiteatar, Plaošnik, Samuilova tvrđava sa čijih se vidikovaca pruža nezaboravan panoramski pogled na grad i jezero, crkva Sv.Jovana Kaneo, vožnja brodićima po Ohridskom jezeru, čuveni Biljanini izvori (BEZ DOPLATE I SVE ULAZNICE PO PROGRAMU UKLJUČENE), sledi slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje.
Noćenje.

Dan III (25.04., nedelja):
Posle doručka u jutarnjim časovima fakultativni izlet u Skoplje (doplata 30 KM) i obilazak Skoplja sa lokalnim licenciranim vodičem koji nas prati cijelim putem i upoznaje nas sa mnoštvom znamenitosti duž cijelog puta (Trg Makedonije, spomenik Aleksandru Makedonskom, stara skopska čaršija, najveća na Balkanu posle istanbulske, kuća Majke Tereze…). Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid u kasnim popodnevnim časovima i slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan IV (26.04., ponedeljak):
Posle doručka u jutarnjim časovima po želji fakultativni izlet u nezaboravni Sv. Naum i Zaliv na koskite (doplata 20 KM) ili slobodno vrijeme u Ohridu. Potom polazak za Trebinje. Usputne pauze u Albaniji i Crnoj Gori po želji putnika. Po želji grupe svraćanje u Tiranu, Skadar ili Podgoricu.
Dolazak u Trebinje u večernjim časovima. Kraj programa.

CIJENA: 139 KM u tri rate

Cijena uključuje:
- prevoz minibusom/autobusom turističke klase
- obilazak Ohrida i Biljaninih izvora sa lokalnim licenciranim turističkim vodičem na srpskom jeziku (uključene ulaznice u atrakcije po programu i vožnja brodom)
- dva noćenja u moderno opremljenim dvokrevetnim apartmanima u Ohridu
- svraćanje u Tiranu, Skadar ili Podgoricu
- turističke takse
- putno-zdravstveno osiguranje

Cijena ne uključuje:
- individualne troškove
- fakultativne izlete
- doplatu za jednokrevetnu sobu 40 KM
- doručak (švedski sto 4 KM po danu)

Cijene fakultativnih izleta:
- Obilazak Svetog Nauma, Zaliva na Koskite 20 KM (uključene ulaznice, prevoz i vodič), minimalan broj putnika potreban za izlet: 12/15 (minibus/autobus)
- Obilazak Skoplja 30 KM (uključeni prevoz i vodič), minimalan broj putnika potreban za izlet: 12/20 (minibus/autobus)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom prijavljivanja možete uplatiti cjelokupan iznos od 139 KM ili izabrati plaćanje na tri rate, pri čemu je prvu ratu od 50 KM obavezno uplatiti prilikom prijavljivanja, a ostatak novca u dvije mjesečne rate posle povratka sa putovanja.

NAPOMENE
• Rok za prijavljivanje je najkasnije jedan dan prije polaska na putovanje ili do popune mjesta. Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 15/25 putnika (minibus/autobus).
• Ako se u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije ovo putovanje ne izvede, agencija Lux Travel d.o.o. Trebinje će u potpunosti odmah vratiti cjelokupan uplaćeni iznos novca svakom putniku, kao što i je i inače praksa naše agencije ili možete izabrati neko drugo putovanje koje će biti ponuđeno u istom terminu.

 
+387 65 946 187 *** 065 400 254 *** 059 260 400
Preobraženska bb Trebinje (prekoputa Marketa)