• Overview

💕JEDNODNEVNI IZLET💕
➡️Kotor-Ivanova Korita-Lovćen-Cetinje⬅️

➡️14. jun 2020. godine

➡️PLAĆANJE U DVIJE RATE

Krećemo iz Trebinja u 07:00 sa stajališta ispred Agencije.
Vozimo se preko GP Klobuk sa kratkim zadržavanjima na graničnim prelazima.
Prva destinacija nam je veličanstveni Kotor u kojem ćemo imati sat i po slobodnog vremena koje možete iskoristiti za uživanje u romantičnim kamenim ulicama i trgovima.
Zatim vas panoramskim putevima vodimo na Lovćen. Usput ćemo napraviti fotopauzu sa nezaboravnim pogledom na Bokokotorski zaliv.
Sveti oltar, na kojem je podignut Mauzolej Petru II Petroviću Njegošu, mjesto je sa kojeg ćete uživati u pogledu na cijelu Crnu Goru, a po želji možete ući i u Njegošev mauzolej (ulaznica se kupuje na licu mjesta i plaća 5€ po osobi). Ovdje ćemo se zadržati oko sat i po vremena. Ko ne bude želio da posjeti Mauzolej, vrijeme može iskoristiti za šetnju ili osvježenje u restoranu.
Potom nastavljamo naše putovanje do čuvenih Ivanovih Korita čiji se naziv veže za osnivača Cetinja Ivana Crnojevića. Ivanova korita su jedno od najpopularnijih turističkih izletišta, nalaze se u sklopu Nacionalnog parka Lovćen i predstavljaju jedan od njegovih najljepših dijelova. Odmorite se uz ledenu vodu sa korita Ivanovih ili u obližnjem restoranu, imaćemo slobodno vrijeme u trajanju od 45 minuta.
Zatim nastavljamo do Cetinja. Obići ćemo Cetinjski manastir i pokloniti se Ruci Svetog Jovana Krstitelja, čestici Časnog krsta i moštima Svetog Petra Cetinjskog. Po želji možete posjetiti i manastirsku Riznicu koja čuva pravo bogatstvo, a mi izdvajamo samo neke od dragocjenosti: epitrahilj Save Nemanjića, kruna Stefana Dečanskog, crkvena zastava Balšića, pečat i štap Ivana Crnojevića, vrijedna zbirka ikona i srednjovjekovnih rukopisa, nastalih na pergamentu ili hartiji, „Oktoih“, štampan 1493/94, u prvoj ćiriličnoj štampariji Ivana Crnojevića. Imaćemo slobodno vrijeme u trajanju od dva časa, tokom kojih možete prošetati Cetinjem.
Potom polazimo kući uz kratka zadržavanja na graničnim prelazima i jednu kratku usputnu pauzu. Dolazimo u Trebinje u večernjim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima.

Cijena uključuje:
– prevoz minibusom/autobusom turističke klase
– pratilac puta u autobusu
– ulaznicu u Nacionalni park Lovćen

Cijena ne uključuje:
– ulaznice u Riznicu Cetinjskog manastira
– ulaznicu u Njegošev Mauzolej

🔝🔝🔝CIJENA IZLETA: 35 KM🔝🔝🔝

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
· Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se cjelokupan iznos od 35 KM ili možete iskoristiti povoljnost plaćanja na dvije rate, u tom slučaju do polaska uplaćujete 20 KM, a preostalih 15 KM najkasnije do 15.07.2020. godine. Djeca do 15 godina starosti plaćaju 18 KM.

NAPOMENE
· Rok za prijavljivanje je najkasnije deset dana prije polaska na putovanje ili do popune mjesta.

065 400 254
059 260 400
Preobraženska bb Trebinje (prekoputa Marketa)

#LuxTravel #Trebinje #jednodnevniizleti #ToJeMojaOmiljenaAgencija