• Overview
 • Trip Outline
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
 • FAQ

BIJELJINA, TRŠIĆ, TRONOŠA, LELIĆ, ĆELIJE, BEOGRAD, RAKOVICA
vaučer + 110 KM U TRI RATE
25 – 27. jun 2021. godine
DVA NOĆENJA HOTEL 4*
BEZ DOPLATA ZA IZLETE!!!

Dan I (25. jun, petak)
Krećemo iz Trebinja u 14:00 sa stajališta ispred Agencije. Putujemo preko Bileće, Gacka, Foče, uz usputne pauze po želji putnika. Stižemo u Bijeljinu u ranim večernjim časovima i smještamo se u hotelu 4*. Posle kratkog predaha, obilazimo Bijeljinu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan II (26. jun, subota)
Doručak. Potom krećemo na jednodnevni izlet Tršić, Tronoša, Lelić, Ćelije (izlet bez doplate, gratis lanč paket za svakog putnika). Na ovom lijepom izletu naše prvo zaustavljanje biće u Tršiću, rodnom mjestu Vuka Stefanovića-Karadžića. Po želji ovdje se možete osvježiti u kafe-restoranima ili fakultativno obići spomen-kompleks Vukova kuća (ulaznica 2,5 KM) do koje se stiže kroz šumu, prelijepom pješačkom stazom obilježenom sa 32 table sa umotvorinama. Ovo je pravi muzej na otvorenom koji prikazuje kako se ovdje živjelo s kraja 18. vijeka. Kustosi će nam održati predavanje o Vukovom životu i istorijskim prilikama njegovog vremena. Potom ćemo nastaviti putovanje do čuvenog manastira Tronoša u kome je Vuk boravio kao manastirski đak i koji se nalazi nadomak Tršića, a obići ćemo i kapelu Sv. Pantelejmona sa česmom devet Jugovića koju su po predanju izgradili Jug Bogdan i njegovi sinovi pred polazak u Kosovski boj. Potom nastavljamo putovanje do Valjeva. U centru Valjeva ćemo napraviti pauzu za osvježenje i šetnju, a potom nastavljamo do manastira Ćelije i Lelić koji se nalaze nadomak Valjeva. Manastir Ćelije nalazi se u blizini ušća rijeke Ljig u Kolubaru. Ovdje se čuvaju mošti Svetog Ave Justina Popovića, djelić moštiju Svetog Nektarija Eginskog, kao i grob vojvode Ilije Birčanina.
Potom ćemo nastaviti putovanje do Manastira Lelić kojeg je kao svoju zadužbinu podigao Sveti Vladika Nikolaj Velimirović i njegove svete mošti nalaze se u manastiru.
Potom se sastajemo i vraćamo u hotel u ranim večernjim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Dan III (27. jun, nedelja)
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak za Beograd (gratis lanč paket za svakog putnika) i obilazak Hrama Svetog Save, crkve Svetog Marka, Kalemegdana, slobodno vrijeme. Potom polazak u manastir Rakovica gdje ćemo posjetiti grob blaženopočivšeg Patrijarha Pavla.
U dogovoreno vrijeme nastavak putovanja ka Trebinju uz usputne pauze po potrebi putnika.
Dolazak u Trebinje u večernjim časovima. Kraj programa.
CIJENA: vaučer + 110 KM

Cijena uključuje:
– prevoz minibusom/autobusom turističke klase
– dva noćenja sa doručkom u hotelu 4* u 1/2 sobama
– usluge turističkih vodiča
– obilazak Bijeljine, Tronoše, Ćelija, Lelića, Beograda, Rakovice
– posjetu Valjevu
– lanč pakete za oba dana
– putno-zdravstveno osiguranje

Cijena ne uključuje:
– individualne troškove
– turističke takse u hotelu 2,5 KM po danu po osobi
– ulaznica u Vukovu kuću 2,5 KM po osobi

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
• Obezbjeđujemo vaučere za Vas! Prilikom prijavljivanja je obavezno ponijeti ličnu kartu kako bismo Vam pomogli oko prijave za turistički vaučer RS. Zaključujemo ugovor o putovanju, uplaćuje se cjelokupan iznos od 110 KM ili možete iskoristiti pogodnost plaćanja u tri rate (prva rata od 40 KM se uplaćuje prije putovanja, a preostale dvije rate od po 30 KM najkasnije do 27.08.2021. godine). Putnici koji su koristili vaučer u 2020. godini, ponovo imaju pravo na turistički vaučer u 2021. godini.
• U slučaju da ste ove godine već iskoristili turistički vaučer, cijena je 210 KM i možete je platiti u tri mjesečne rate, s tim što se prije polaska uplaćuje 100 KM, a ostatak u dvije mjesečne rate najkasnije do 27.08.2021. godine.
Pravo na turistički vaučer imaju svi punoljetni građani Republike Srpske.

NAPOMENE
• Rok za prijavljivanje je najkasnije jedan dan prije polaska na putovanje ili do popune mjesta. Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 15 putnika.

065 400 254 *** 059 260 400 Preobraženska bb Trebinje (preko puta Marketa99)

No details found.

No details found.

No details found.

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Odrasli
  Start
  End
  1Pax - No size limit
   

  Adult ( 1 Pax - No size limit. ) KM110.00 KM0.00 /Person

  - +

No Details Found