• Overview

DAN ŽENA U BUDIMPEŠTI

SENT ANDREJA

Hotel 4* u centru Budimpešte!

SAMO 215 KM U TRI RATE, BEZ TESTOVA!

04.03 – 07.03.2022. godine

Dan I (04.03., petak):

Krećemo iz Trebinja u 22:00 sa parkinga Kasarne. Putujemo preko BiH i Hrvatske uz zaustavljanje na graničnim prelazima i kratke usputne pauze po želji putnika.

Dan II (05.03., subota):

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Pravimo pauzu u tržnom centru Kampona, gdje se možete osvježiti, doručkovati i po želji posjetiti čuveni Tropikarijum, najveći morski akvarijum u centralnoj Evropi, sa hiljadama riba koje predstavljaju sva svjetska mora. Potom autobusom odlazimo do ulice Vaci, jedne od najljepših ulica Budimpešte. Kratak obilazak Vaci ulice, pauza u najpopularnijoj carskoj poslastičarnici, slobodno vrijeme koje provodite po želji, a sve uz preporuke našeg vodiča. U dogovoreno vrijeme sastanak sa vodičem i check in u 15:00 u hotel 4* Danubius Wellness Arena u centru Budimpešte (hotel je nadomak najvećeg i najpopularnijeg tržnog centra Arena Plaza, u cijenu uključeno i korištenje wellness programa hotela – bazen, sauna, jacuzzi, fitness). Odmor i slobodno vrijeme, a potom u večernjim časovima fakultativno krstarenje Dunavom u trajanju od 1h, uz šampanjac dobrodošlice, vodiča na srpskom jeziku, fantastičan panoramski pogled na Budim i Peštu, mostove i građevine osvijetljene kao najljepšoj bajci. Noćenje.

Dan III (06.03., nedelja):

Doručak. Posle doručka u jutarnjim časovima obilazak znamenitosti: Trg Slobode, Parlament, Trg Heroja i Milenijumski spomenik, Andraši bulevar, zgrada Opere, Bazilika Svetog Stefana, Elizabetin trg, Budimski dvorac, Ribarska kula, crkva Matije Korvina, spomenik Svetom Stefanu. Slobodno vrijeme u toku kojeg možete uživati na ovom čarobnom mjestu prepunom zanimljivih muzeja. Povratak u hotel. U popodnevnim časovima fakultativno večera u tradicionalnoj mađarskoj čardi uz romsku muziku, nastup folklornog društva, bogatu tradicionalnu večeru, vino i sokove u neograničenim količinama. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan IV (07.03., ponedeljak):

Doručak. Posle doručka slobodno vrijeme (check out je u 10:00) ili fakultativno posjeta Sent Andreji, predivnoj baroknoj varoši koja se ponosi: Požarevačkom crkvom, Trgom Vuka Stefanovića Karadžića, Blagovještenskom crkvom, Esnafskim krstom, Muzejom marcipana... Potom povratak u Budimpeštu, spajanje sa ostatkom grupe i polazak za Trebinje. Usputne pauze u Hrvatskoj i BiH po želji putnika. Dolazak u Trebinje u večernjim časovima. Kraj programa.

Cijena od 215 KM uključuje:

- prevoz autobusom turističke klase

- usluge pratioca puta/vodiča

- obilazak Budimpešte po programu

- dva noćenja sa doručkom u hotelu 4*

- turističke takse

- putno-zdravstveno osiguranje

Cijene fakultativnih izleta:

- krstarenje Dunavom 15€

- posjeta Sent Andreji 10€

- večera u čardi 25€

Cijena ne uključuje:

- individualne troškove

- fakultativne izlete

- doplatu za jednokrevetnu sobu 100 KM

- ulaznice u znamenitosti

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Prilikom prijavljivanja možete uplatiti cjelokupan iznos od 215 KM ili izabrati plaćanje na tri rate, pri čemu je prvu ratu od 120 KM obavezno uplatiti prilikom prijavljivanja, a ostatak novca u dvije mjesečne rate posle povratka sa putovanja (odnosno do 08.05.2022. godine).

Ako se u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije ovo putovanje ne izvede, agencija Lux Travel d.o.o. Trebinje će u potpunosti odmah vratiti cjelokupan uplaćeni iznos novca svakom putniku, kao što i je i inače praksa naše agencije ili možete izabrati neko drugo putovanje koje će biti ponuđeno u istom terminu.

Za ovo putovanje nisu potrebni testovi i potvrde, dovoljan je samo pasoš.

065 400 254               059 260 400

Preobraženska bb Trebinje (prekoputa Marketa99)

zh_CNChinese