07. april 2019.

Krećemo iz Trebinja u 06:00 sa autobuskog stajališta prekoputa Agencije Lux Travel Trebinje (ispred Tropic-a). Vozimo se preko Crne Gore sa kratkom pauzom u Podgorici i stajanjima na graničnim prelazima. Kod Skadarskog jezera ulazimo u Albaniju i tu nam se pruža predivan panoramski pogled na ovaj prirodni rezervat ptica. Prolazimo kroz našu staru prestonicu Skadar i ubrzo stižemo u glavni grad Albanije Tiranu.

U Tirani imamo slobodno vrijeme koje možete provesti po želji, a mi preporučujemo da obavezno obiđete pravoslavni Saborni hram Vaskrsenja Hristovog.

Svi putnici dobijaju pisani vodič i mapu za lakše snalaženje po Tirani, kao i broj pratioca puta koji je dostupan u bilo koje doba.

Potom se sastajemo na dogovorenom mjestu i nastavljamo putovanje do tržnog centra Tirana East Gate, najvećeg u Albaniji. Slijedi slobodno vrijeme za odmor i šoping. Potom polazimo kući uz kratka zadržavanja na graničnim prelazima i jednu kratku usputnu pauzu. Dolazimo u Trebinje u večernjim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima.

Cijena uključuje:

– prevoz minibusom/autobusom turističke klase

– pratilac puta u autobusu

– pisani vodič

– mapa za lakše snalaženje

– svraćanje u Podgoricu

Cijena ne uključuje:

– Individualni troškovi.

CIJENA IZLETA: 40 KM

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

  • Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se cjelokupan iznos od 40 KM. Djeca do 15 godina starosti plaćaju 20 KM.

NAPOMENE

  • Rok za prijavljivanje je najkasnije deset dana prije polaska na putovanje ili do popune mjesta.
  • Potrebno je najmanje 16 putnika za realizaciju ovog putovanja.
en_GBEnglish
sr_RSSerbian en_GBEnglish